Nicolo Napoli, mulţumit de jucători după cantonamentul din Turcia

Antrenorul italian al echipei Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, a declarat că este satisfăcut de modul în care s-au pregătit jucătorii săi în cantonamentul de 18 zile efectuat în Turcia.

1 afișare
Imaginea articolului Nicolo Napoli, mulţumit de jucători după cantonamentul din Turcia

Nicolo Napoli, mulţumit de jucători după cantonamentul din Turcia

"Sunt mulţumit de acest cantonament. Le-am spus băieţilor că sunt mulţumit de cum s-au pregătit în stagiu. Acum aş spune cu un plus pentru partida contra croaţilor. A fost bine, am avut ritm, ne-am creat patru, cinci ocazii de gol. Sunt foarte încântat de evoluţia jucătorilor", a spus Nicolo Napoli.

Tehnicianul italian a explicat lipsa eficacităţii atacului echipei sale prin lipsa lui Ciprian Tănasă şi Michael Baird. "Chiar dacă au fost doar meciuri de pregătire, este important să marcăm. Însă, ştiţi bine că am jucat de-a lungul acestei perioade fără atacanţii noştri, Tănasă şi Baird, care sunt accidentaţi. Ne-am creat ocazii şi puteam să marcăm. O să vină şi golurile. Avem speranţe că până va începe returul se va înlătura şi acest minus al formaţiei", a mai spus Napoli.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici