Nicolo Napoli: Suntem o echipă mică şi trebuie să înghiţim tot

Antrenorul Nicolo Napoli a declarat, joi, după eliminarea formaţiei Astra Ploieşti din Cupa României, în faţa grupării Dinamo, scor 1-2, că Astra este o echipă mică şi trebuie să "înghită tot".

19 afișări
Imaginea articolului Nicolo Napoli: Suntem o echipă mică şi trebuie să înghiţim tot

Nicolo Napoli: Suntem o echipă mică şi trebuie să înghiţim tot (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Cred că am reuşit un joc bun, mai ales în prima repriză. De câte ori jucăm contra unor echipe de calibru avem anumite dificultaţi şi mi-ar plăcea să cred că acestea nu sunt generate şi de arbitraj. Au fost unele fragmentări ale jocului, mai ales în repriza a doua, care ne-au scos din ritm. Am ratat şi şansa omului în plus, de care nu am ştiut să beneficiem, iar eliminarea lui Strătilă a fost copilărească", a spus antrenorul.

"Cred că arbitrii au echilibrat prea repede balanţa. Apoi, în încercarea de a egala, am lăsat spaţii mari şi, pe acest fond, au venit marile ocazii ale adversarilor, în final. Cred că, la golul nostru anulat, Păun a fost în poziţie regulamentară, cum mai cred că, la primul gol al lui Dinamo, a fost fault în prealabil. Dar la fel de bine şi faultul nostru de la golul egalizator ar fi putut fi în afara suprafeţei de pedeapsă. Una peste alta, cred că rezultatul este corect, iar noi trebuie să ne gândim acum că ne aşteaptă un meci greu, luni, cu Steaua. Suntem o echipă mică şi trebuie să înghiţim tot!", a declarat Napoli.

Referitor la materialele apărute în presă, conform cărora antrenorul secund al formaţiei Astra, Emil Ursu, şi antrenorul cu portarii Gheoghe Niţu au fost demişi de gruparea ploieşteană chiar înaintea meciului cu Dinamo de joi, Napoli a ţinut să explice că situaţia este alta: "Nu i-am dat afară nici pe Ursu, nici pe Niţu. Lui Ursu i s-a încheiat contractul cu Astra la 1 noiembrie, deci nu în aceste zile, iar Niţu nu a fost dat afară, ci este în continuare la noi, doar că a solicitat câteva zile de concediu, pentru probleme personale. Eu lucrez cu echipa pe care o am la dispoziţie".

Echipa Dinamo Bucureşti s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-1 (1-1), formaţia Astra Ploieşti, în sferturile de finală ale competiţiei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici