Niculescu, Cristian şi Bara au rămas în luptă pentru un loc pe tabloul principal la Roland Garros

  • Şase sportive din România au evoluat miercuri în turul doi al calificărilor pentru prezenţa pe tabloul principal al turneului de tenis de la Roland Garros.
  • Dintre acestea, Jaquelin Cristian, Monica Niculescu şi Irina Bara s-au calificat în ultimul tur.
  • Dulgheru, Talabă şi Ruse au fost eliminate.
184 afișări
Imaginea articolului Niculescu, Cristian şi Bara au rămas în luptă pentru un loc pe tabloul principal la Roland Garros

Niculescu, Cristian şi Bara au rămas în luptă pentru un loc pe tabloul principal la Roland Garros

Jaquelin Cristian, Monica Niculescu şi Irina Bara dispută joi şi vineri partidele decisive pentru calificarea pe tabloul principal al Grand Slam-ului de la Roland Garros, după ce au trecut fiecare de două tururi preliminare.

Jaquelin Cristian (152 WTA) a trecut miercuri, în turul doi, de egipteanca Mayar Sherif (120 WTA), în trei seturi, scor 7-5, 5-7, 7-6, partida fiind decisă în setul decisiv la tiebreak. Cristian o întâlneşte joi, în jurul orei 14.30, pe ucraineanca Anhelina Kalinina (139 WTA).

Monica Niculescu (175 WTA) a învins-o, tot miercuri, în doar o oră şi jumătate, pe sportiva franceză Carole Monnet (381 WTA), cu scorul de 6-2, 6-4. Niculescu se confruntă joi, tot de la 14.30, cu sportiva din Columbia, Maria Camila Osorio Serrano (98 WTA).

Irina Bara (122 WTA) s-a impus în trei seturi, în faţa luxemburghezei Mandy Minella (207 WTA), cu 3-6, 6-3, 6-2. În ultimul tur, Bara o va întâlni, vineri, pe poloneza Magdalena Frech (153 WTA).

Alexandra Dulgheru a fost eliminată miercuri de Ellen Perez (Australia), cu 0-6, 6-4, 6-7, la capătul unui meci dramatic, în care Dulgeru a avut posibilitatea să închidă meciul pe propriul serviciu.

Gabriela Talabă (210 WTA) a fost cea de a doua sportivă din România eliminată miercuri, în turul doi al calificărilor, de britanica Harriet Dart (143 WTA), scor 3-6, 6-2, 3-6.

Ultima reprezentantă a României care a părăsit miercuri competiţia este Gabriela Ruse (174 WTA) învinsă de sârboaica Aleksandra Krunic (212 WTA), scor 5-7, 4-6.

Pe tabloul principal al probei feminine de simplu de la Roland Garros se mai află Sorana Cîrstea, Patricia Ţig, Irina Begu şi Ana Bogdan.

De asemenea, România este reprezentată şi în probele de dublu, atât la feminin, cât şi la masculin, unde sunt prezente următoarele perechi, ce au în componenţă sportivi români: Monica Niculescu / Jelena Ostapenko, Raluca Olaru / Nadiya Kichenok, Irina Begu / Nadia Podoroska, Andreea Mitu / Yuliya Putintseva, Mihaela Buzărnescu / Patricia Ţig şi Horia Tecău / Kevin Krawietz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici