Niculescu: Rednic ar fi un bun selecţioner

Atacantul dinamovist Claudiu Niculescu a declarat, joi, că antrenorul FC Dinamo, Mircea Rednic ar fi un bun selecţioner în situaţia în care Victor Piţurcă ar fi demis sau ar părăsi echipa naţională.

11 afișări
Imaginea articolului Niculescu: Rednic ar fi un bun selecţioner

Niculescu: Rednic ar fi un bun selecţioner (Imagine: Mediafax Foto)

"Părerea mea este că  moralul lor a căzut imediat după meciul cu Serbia. Nici înaintea meciului cu Austria nu mai erau prea multe şanse de calificare. Dar dacă România a pierdut în proporţie de 99 la sută calificarea la Campionatul Mondial cred că a câştigat un viitor mare jucător, Cristian Tănase. Pe mine m-a încântat în meciul de ieri. Sper ca alături de Mutu şi Chivu să pună bazele unei viitoare echipe naţionale. Când echipa naţională nu are rezultate, primul cap care cade este al antrenorului, dar să nu uităm că Piţurcă a calificat naţionala după mulţi ani la un turneu final. E normal să fie demis după ce s-a ratat calificarea deşi cred că ar putea reconstrui echipa, numai dacă are parte de linişte. Nu cred că varianta unui antrenor străin la echipa naţională ar merge la noi. Rednic ar fi bun, dar nu acum. Nea Mircea ar fi foarte bun, ar avea valoare de echipa naţională, dar după ce intră în Liga Campionilor şi după ce iese din Liga Campionilor. Nu acum", a mai spus Niculescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici