Nigeria se va pregăti la Houston înaintea Cupei Mondiale

Reprezentativa Nigeriei, deţinătoarea Cupei Africii pe naţiuni, se va pregăti la Houston, în SUA, începând din data de 25 mai, înaintea Cupei Mondiale din Brazilia (12 iunie - 13 iulie), a anunţat, vineri, un reprezentant al federaţiei nigeriene, informează AFP.

45 afișări
Imaginea articolului Nigeria se va pregăti la Houston înaintea Cupei Mondiale

Nigeria se va pregăti la Houston înaintea Cupei Mondiale (Imagine: Arhiva Mediafax Foto / AFP)

"Nigeria se va pregăti pentru CM la Houston. Vrem să obţinem rezultate foarte bune la cea de-a cincea noastră participare la Cupa Mondială şi trebuie să ne pregătim corespunzător", a declarat Chris Green, preşedintele Comisiei Tehnice a federaţiei nigeriene (NFF).

Nigeria a ajuns până în optimile de finală ale Cupei Mondiale, la ediţiile din 1994 şi 1998.

Echipa Nigeriei va juca la CM din Brazilia în grupa F, alături de Argentina, Bosnia şi Iran.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici