Ninel Miculescu, argint la total şi bronz la smuls la CM de haltere

Sportivul Ninel Miculescu a obţinut medalia de argint la total şi pe cea de bronz la proba de smuls, la categoria 69 de kilograme, în cadrul Campionatului Mondial de haltere din Turcia.

60 afișări
Imaginea articolului Ninel Miculescu, argint la total şi bronz la smuls la CM de haltere

Ninel Miculescu, argint la total şi bronz la smuls la CM de haltere (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

La smuls, Miculescu a reuşit, pe rând, 150, 154 şi 157 de kilograme, fiind depăşit de campionul mondial Mete Binay (Turcia) şi chinezul Liao Hui, care au ridicat aceeaşi greutate, 160 de kilograme, dar au fost departajaţi de propria greutate, turcul fiind mai uşor cu 100 de grame. La aceeaşi categorie, Răzvan Martin s-a clasat pe locul 8 (145 kg).

La proba aruncat, Miculescu a ridicat 175 kilograme din prima încercare, reuşind cu brio şi la 180 de kilograme. La ultima încercare, sportivul român a ratat la 183 de kilograme, clasându-se pe locul cinci. Proba a fost câştigată de chinezul Liao Hui (198 kg, nou record mondial). Răzvan Martin a ratat două încercări la 175 kilograme, dar şi pe a treia, la 176 kg.

La total, Ninel Miculescu s-a clasat pe locul doi, cu 337 de kilograme, obţinând medalia de argint. Deoarece a ratat toate încercările la proba aruncat, Răzvan martin nu a puctat la total.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici