Norbert Haug: Alonso nu va ajunge la Toyota

Vicepreşedintele Mercedes Motorsport, germanul Norbert Haug, nu crede că echipa Toyota ar putea fi o destinaţie interesantă pentru spaniolul Fernando Alonso, în cazul în care acesta va părăsi gruparea de Formula 1 McLaren-Mercedes.

1 afișare
Imaginea articolului Norbert Haug: Alonso nu va ajunge la Toyota

Norbert Haug: Alonso nu va ajunge la Toyota

Norbert Haug a comentat afirmaţia făcută de Ralf Schumacher (Toyota), care a spus că dacă ar fi dublu campion mondial ar rămâne la McLaren-Mercedes, informează  cotidianul Marca. "Probabil că a spus asta pentru că Toyota nu are capacitatea de a-i da lui Alonso o maşină cu care să câştige titlul mondial", a precizat Haug.

De cealaltă parte, şeful echipei Toyota, Tadashi Yamashina, a declarat că nu ştie dacă Alonso va veni sau nu la gruparea japoneză. "Dar, dacă el vrea, atunci ne vom gândi la această variantă", a adăugat Yamashina.

Pilotul german Ralf Schumacher a anunţat, luni, că va părăsi echipa Toyota la finalul acestui sezon. "După trei ani la Toyota, am decis că am nevoie de o nouă provocare", a afirmat germanul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici