Noroc la tragerea la sorţi. FCSB merge în Serbia, Botoşani a scăpat de numele grele

  • Astăzi a avut loc tragerea la sorţi pentru turul 2 din Europa League
  • FCSB se va deplasa în Serbia pentru meciul cu FK TSC Backa Topola, locul 4 în sezonul precedent
  • FC Botoşani a evitat adversari de temut şi va juca pe propriul teren cu Skhendija din Macedonia
2180 afișări
Imaginea articolului Noroc la tragerea la sorţi. FCSB merge în Serbia, Botoşani a scăpat de numele grele

Noroc la tragerea la sorţi. FCSB merge în Serbia, Botoşani a scăpat de numele grele

Echipele româneşti din cupele europene pot continua să viseze la grupele Europa League. FCSB a profitat de statutul de cap de serie şi o va înfrunta pe Backa Topola. Meciul va avea loc în Serbia pe 17 septembrie.

Topola a terminat sezonul trecut pe locul 4 în Serbia. A fost o surpriză majoră, fiind primul sezon după promovare pentru clubul fondat în urmă cu 107 ani. În ultima etapă, Steaua Roşie a învins-o cu 5-0 pe viitoarea adversară a FCSB-ului.
 
Şi mai norocoasă a fost FC Botoşani. Putea să întâlnească nume mari ca AC Milan sau Tottenham, însă a picat cu o echipă din Macedonia. Shkendija a câştigat 2 titluri în ultimii 3 ani şi vine la Botoşani peste mai bine de 2 săptămâni.
 
Marţi va avea loc tragerea la sorţi pentru turul 3 din Europa League. Acolo este deja calificată campioana CFR Cluj.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici