Nota foarte mică primită de Ianis Hagi de la jurnalişti după ce echipa lui a fost eliminată din Cupa Scoţiei

  • În ultimul meci jucat de Rangers, în deplasare, cu Hearts, în Cupa Scoţiei, Ianis Hagi a primit nota 2 de la jurnaliştii scoţieni.
  • Ianis Hagi nu a fost titular. A intrat pe teren în minutul 63, la 1-0 pentru Hearts.
  • Scoţienii au precizat că internaţionalul român nu s-a făcut remarcat pe teren.
1514 afișări
Imaginea articolului Nota foarte mică primită de Ianis Hagi de la jurnalişti după ce echipa lui a fost eliminată din Cupa Scoţiei

Nota foarte mică primită de Ianis Hagi de la jurnalişti după ce echipa lui a fost eliminată din Cupa Scoţiei

Rangers a pierdut, scor 0-1, şi a fost eliminată din Cupa Scoţiei.

Fanii echipei nu au fost la asentimentul jurnaliştilor. Aceştia cred în continuare în Ianis Hagi, pe care îl văd salvatorul echipei. Suporterii scoţieni se revoltă asupra tehnicianului, Steven Gerrard, care a preferat să îl ţină rezervă pe jucătorul de 21 de ani.

"Îmi pare rău pentru Ianis Hagi. A venit aici, sub formă de împrumut, gândindu-se că a ajuns la o echipă care se luptă pentru titlu. Acum realizează că joacă la cea mai bipolară echipă din lume. Ne-a calificat în optimile Europa League, aproape de unul singur", a scris Suporter Rangers, pe Twitter.

Până acum, Ianis Hagi a evoluat în opt meciuri, marcat de trei ori în tricoul lui Rangers şi a oferit două pase decisive de gol.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
hagi,
cupa scoţiei,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici