Nouă candidate pentru organizarea CM din 2018 şi 2022 şi-au depus dosarele la FIFA

Nouă candidate pentru organizarea ediţiilor din 2018 şi/sau din 2022 ale Cupei Mondiale şi-au depus dosarele, vineri, la sediul FIFA de la Zurich.

23 afișări
Imaginea articolului Nouă candidate pentru organizarea CM din 2018 şi 2022 şi-au depus dosarele la FIFA

Nouă candidate pentru organizarea CM din 2018 şi 2022 şi-au depus dosarele la FIFA (Imagine: Marius Cristescu/Mediafax Foto)

Cele nouă candidate sunt Australia, Belgia/Olanda, Anglia, Rusia, Spania/Portugalia, SUA, Japonia, Coreea de Sud şi Qatar.

FIFA încă nu a precizat care sunt candidatele pentru ambele turnee şi care sunt pentru un singur turneu.

Delegaţia Angliei a fost condusă de David Beckham, care i-a înmânat personal preşedintelui FIFA, Joseph Blatter, dosarul de candidatură format din trei volume.

Dosarele vor fi analizate de FIFA, care va face inspecţii în ţările respective.

Organizatoarele ediţiilor din 2018 şi 2022 ale Cupei Mondiale vor fi desemnate, în data de 2 decembrie, la Zurich.

Ediţia din acest an a Cupei Mondiale va avea loc în Africa de Sud, iar cea din 2014 se va desfăşura în Brazilia.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici