Noua senzaţie din sportul românesc. David Popovici a câştigat a treia medalie de aur la Campionatul European de juniori de la Roma

Duminică seara, la Roma, înotătorul David Popovici a obţinut medalia de aur în proba de 50 metri liber, din cadrul Campionatului European de Nataţie, acesta terminând cursa cu timpul de 22’22”.

3699 afișări
Imaginea articolului Noua senzaţie din sportul românesc. David Popovici a câştigat a treia medalie de aur la Campionatul European de juniori de la Roma

David Popovic a câştigat a treia medalie de aur la Campionatul European de juniori de la Roma

Aceasta a fost cea de a 4-a medalie a sportivului român, de doar 16 ani, care a cucerit medaliile de aur, în probele de 100 şi 200 m liber, individual şi argintul, cu ştafeta de 4x100 m liber.

David Popovici este calificat la JocurileOlimpice de la Tokyo 2020.

În proba similară la individual feminin Bianca Costea s-a clasat pe locul 5.

Sportivul român are o evoluţie fabuloasă la Europene de juniori de la Roma. Înotătorul de 16 ani a bătut recordul sutei acum câteva zile, iar azi a dat peste cap cronometrul la 200 metri.

David Popovici a fost comparat de italieni cu rusul Alexander Popov, cel mai valoros sprinter din istorie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici