Nouăzeci de rutieri din 17 ţări vor participa la Turul Ciclist al României

Nouăzeci de rutieri din 17 ţări vor participa, în perioada 7-14 iunie, la Turul Ciclist al României, competiţie aflată la cea de-a 45-a ediţie şi care figurează pentru prima dată în calendarul Federaţiei Internaţionale de Ciclism (UCI).

33 afișări
Imaginea articolului Nouăzeci de rutieri din 17 ţări vor participa la Turul Ciclist al României

Nouăzeci de rutieri din 17 ţări vor participa la Turul Ciclist al României (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unui comunicat al Federaţiei Române de Ciclism, la competiţie va participa şi echipa naţională a Italiei. Rutierii prezenţi la eveniment vor concura pentru 15 echipe din România şi din străinătate.

Traseul ediţiei a 45-a, de 1.172 de kilometri, începe la Botoşani şi se încheie la Constanţa.

Turul Ciclist al României va fi prezentat într-o conferinţă de presă, joi, la ora 11.30, în Sala Mare a Hotelului Capitol din Bucureşti. La conferinţa de presă vor participa preşedintele ANS Octavian Bellu, oficiali ai Federaţiei Române de Ciclism şi Triatlon şi reprezentanţi ai partenerilor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici