Noul val al coronavirusului afectează lumea fotbalului. Cum se va intra pe stadioanele din Italia

Guvernul italian a anunţat că va reduce la 50% gradul de ocupare al stadioanelor ca urmare a confirmării a aproape 100.000 de noi cazuri zilnice de coronavirus.

55 afișări
Imaginea articolului Noul val al coronavirusului afectează lumea fotbalului. Cum se va intra pe stadioanele din Italia

Noul val al coronavirusului afectează lumea fotbalului. Cum se va intra pe stadioanele din Italia

Gradul de ocupare al arenelor este la momentul actual de 75%, dar va fi coborât la 50%, cu asigurarea distanţării între spectatori. 
 
De asemenea, nu se va mai permite accesul suporterilor pe baza unui test negativ, ci numai cu dovada vaccinării cu schemă completă sau a trecerii prin boală.
 
De la începutul pandemiei de coronavirus, în martie 2020, Seria A nu a revenit la un grad de ocupare a stadioanelor de 100%. 
 
Primele meciuri care ar urma să se joace în noile condiţii vor fi cele din 6 ianuarie 2022, din etapa a 20-a a campionatului.
 
Autor: Roxana Mihăiescu

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici