VIDEO | Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open după ce a lovit o arbitră cu mingea/ Liderul mondial şi-a cerut scuze

  • Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open
  • Liderul mondial a lovit o arbitră cu mingea
  • Deşi a fost un accident, organizatorii au luat decizia fără să stea pe gânduri
7552 afișări
Imaginea articolului VIDEO | Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open după ce a lovit o arbitră cu mingea/ Liderul mondial şi-a cerut scuze

Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open după ce a lovit o arbitră cu mingea

Locul 1 ATP, sârbul Novak Djokovic a fost descalificat de la US Open, duminică seara, după ce a lovit o arbitră cu mingea. El şi-a cerut scuze într-un mesaj pe reţelele sociale pentru incident, pe care l-a numit neintenţionat.

”Întreaga situaţie m-a lăsat într-adevăr trist şi gol. Am verificat care este starea arbitrei de linie... slavă Domnului că se simte bine. Îmi pare foarte rău că i-am provocat un asemenea stres. Atât de neintenţionat. Atât de greşit,” scris Djokovici.

 

În primul set al meciului disputat împotriva spaniolului Pablo Carreño Busta, supărat pentru că nu-i ieşea jocul, Djokovic liderul ATP a trimis mingea în spate, iar aceasta a lovit o arbitră de linie.

Sârbul mai făcuse un gest asemănător şi înainte, doar că nu a nimerit pe nimeni, lovind doar panourile cu reclame.

Incidentul s-a produs la scorul de 6-5 pentru spaniol după ce sârbul abia îşi pierduse serviciul.

După ce a fost lovită, arbitra a căzut, iar Djokovic a venit după ea

 

Arbitrul principal, Soeren Friemel, a decis imediat după incident excluderea sârbului din turneu.

”Nu trebuie să meargă la spital pentru asta. O să mă descalifici? E cariera mea, e grand slam, e terenul central”, a fost reacţia tenismenului sârb.

Novak Djokovic era principalul favorit de la US Open.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici