Novak Djokovic a primit viză pentru a juca la Australian Open: „Am fost foarte fericit să primesc vestea”

Novak Djokovic va putea să joace pentru cel de-al 10-lea titlu de simplu masculin, un record, la ediţia de anul viitor a Openului Australiei, după ce i s-a acordat o viză pentru a se deplasa la turneul de Grand Slam, potrivit ESPN.

291 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic a primit viză pentru a juca la Australian Open: „Am fost foarte fericit să primesc vestea”

Tenismanul în vârstă de 35 de ani a declarat miercuri că a primit viză pentru a juca în Australia. El a fost anunţat în ajunul turneului din 2022 de la Melbourne că nu poate juca pentru că nu era vaccinat împotriva COVID-19.

Am fost foarte fericit să primesc vestea”, a declarat Djokovic, miercuri, după victoria sa în faţa lui Andrey Rublev, miercuri, la ATP Finals.

A fost o uşurare, în mod evident, ştiind prin ce am trecut eu şi cei mai apropiaţi oameni din viaţa mea în acest an cu ceea ce s-a întâmplat în Australia şi după Australia, evident”.

Djokovic, fostul nr. 1 mondial, care are 21 de titluri de Grand Slam, a avut iniţial interdicţie de a intra în această ţară până în 2025, dar această decizie a fost anulată.

Nu puteam primi veşti mai bune, cu siguranţă”, a spus Djokovic. „Australian Open a fost cel mai de succes Grand Slam al meu. Acolo mi-am făcut unele dintre cele mai frumoase amintiri. Bineînţeles că vreau să mă întorc acolo, vreau să joc tenis, să fac ceea ce ştiu să fac cel mai bine, sper să am o vară australiană minunată”.

Directorul turneului Australian Open, Craig Tiley, a declarat luna aceasta că Djokovic ar fi binevenit în ianuarie dacă ar putea obţine o viză, dar că Tennis Australia nu poate face lobby în numele său.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici