Novak Djokovic "a servit" coronavirus şi şi-a pus fanii în cap: "Eşti iresponsabil!"

  • Fanii de pe reţelele de socializare s-au luat de Novak Djokovic pentru că a organizat turneul Adria Tour din Croaţia
  • Finala turneului s-a anulat după ce Grigor Dimitrov a anunţat că are coronavirus
  • Toţi participanţii au fost testaţi de COVID-19, iar Borna Coric a anunţat că are şi el virusul
1442 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic "a servit" coronavirus şi şi-a pus fanii în cap: "Eşti iresponsabil!"

Te-ai bucurat din nou de tenis, dar turneul demonstrativ organizat de Novak Djokovic în Croaţia ar putea avea un deznodământ tragic. Finala nu s-a mai jucat după ce Grigor Dimitrov a fost testat pozitiv la COVID-19.

Bulgarul a avut contact direct cu toţi jucătorii prezenţi la Zadar, alături de care a petrecut şi a jucat şi baschet, iar acum toată lumea este testată. Un alt jucător care a luat parte la turneu, Borna Coric, a anunţat că are şi el virusul. Măsurile de distanţare socială au fost minime, motiv pentru care fanii tenisului s-au revoltat pe reţelele de socializare. Şi jucătoarea Alize Cornet a reacţionat pe pagina sa de Twitter.

 
"În timp ce mă uitam la Adria Tour, simţeam că ceva este foarte greşit. Sunt singura care gândeşte aşa? Cazul lui Grigor este o consecinţă a turneului? Fă-te bine repede, Grigor! "
 
"Felicitări, Nole! Se pare că protecţia divină n-a funcţionat", "Djokovic, eşti un iresponsabil!", "Se pare că şi prietenii lui Dimitrov vor fi testaţi pozitiv în curând" - au fost doar câteva dintre reacţiile de pe Twitter ale fanilor tenisului. 
 
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici