Novak Djokovic, eliminat de la Mastersul de la Monte Carlo. Un italian i-a venit de hac

Zgura nu este prietena liderului mondial, care a cedat ieri în trei seturi, după ce îl câştigaseră pe primul, în faţa lui Lorenzo Musetti, locul 21 ATP.

372 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic, eliminat de la Mastersul de la Monte Carlo. Un italian i-a venit de hac

Nole nu se mişcă natural pe suprafaţa roşie

În optimile de finală ale turneului de tip Masters 1000 de la Monte Carlo, competiţie premergătoatoare Roland Garrosului, ieri, liderul mondial Novak Djokovic s-a împiedicat de italianul Lorenzo Musetti, 21 de ani, locul 21 ATP şi favorit 16.

Meciul a durat două ore şi şi 56 de minute şi s-a terminat cu scorul 4-6, 7-5, 6-4 pentru peninsular, după ce sârbul de 35 de ani, care a revenit pe primul loc ATP detronându-l pe spaniolul Carlos Alcaraz, a condus cu 1-0 la seturi şi cu 4-2 în setul secund.

Tabloul sferturilor de finală de la Monte Carlo arată astfel: Musetti-Sinner, Medvedev-Rune, Rublev-Struff şi Fritz-Tsitsipas. La Monte Carlo nu participă „regele zgurii”, spaniolul Rafael Nadal.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici