Novak Djokovic s-a calificat în finala turneului ATP de la Madrid

Novak Djokovic (1 ATP) s-a calificat în finala turneului ATP de la Madrid, după ce a trecut în penultimul act de Dominic Thiem (5 ATP), scor 7-6 (2), 7-6 (4).

123 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic s-a calificat în finala turneului ATP de la Madrid

Novak Djokovic s-a calificat în finala turneului ATP de la Madrid

Partida dintre cei doi jucători a fost una foarte echilibrată, diferenţa fiind făcută la doar câteva puncte. În primul set, Thiem a condus cu 3-1, însă numărul 1 mondial a egalat şi a împins jocul în tie-break, acolo unde Djokovic s-a impus clar, scor 7-2. În setul secund, lucrurile au avut o desfăşurare similară, cu austriactul conducând chiar cu 4-2, însă cu Djokovic revenind şi conducând cu 6-5. Thiem a făcut break-ul, astfel că şi în acest set, diferenţa s-a făcut tot la tie-break.

Astfel, Djokovic ajunge în a treia finală din carieră la turneul din Spania. A mai atins această performanţă în 2011, când a şi câştigat întrecerea, după un ultim act împotriva lui Rafael Nadal, şi în 2016, când s-a impus în faţa lui Andy Murray.

În ultimul act din această ediţie, Djokovic îl va întâlni pe câştigătorul partidei Stefanos Tsitsipas (9 ATP) - Rafael Nadal (2 ATP), care se va disputa astăzi, nu mai devreme de ora 22:00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici