Novak Djokovic şi-a amânat revenirea pe teren după accidentarea la cot

Jucătorul sârb de tenis Novak Djokovic, aflat în prezent pe locul 12 ATP, şi-a anunţat, vineri, retragerea de la turneul demonstrativ de la Abu Dhabi, din cauza accidentării la cot.

152 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic şi-a amânat revenirea pe teren după accidentarea la cot

Novak Djokovic şi-a amânat revenirea pe teren după accidentarea la cot

"Sunt extrem de dezamăgit de faptul că trebuie să mă retrag de la turneul Mubadala World Tennis Classic. Vă mulţumesc tuturor pentru sprijin! Din păcate, în ultimele zile am avut unele dureri la cot. După câteva teste, staff-ul medical m-a sfătuit să nu risc nimic, să mă retrag şi să urmez un tratament", a notat Djokovic, într-o postare pe pagina sa de Twitter.

Fostul lider mondial ar fi urmat să revină pe teren, vineri, într-un meci programat de la 17:00, împotriva spaniolului Roberto Bautista-Agut, locul 20 ATP, în semifinalele turneului de la Abu Dhabi.

Accidentat la cot, Djokovic, în vârstă de 30 de ani, nu a mai jucat din luna iulie, după turneul de la Wimbledon, unde a abandonat în sferturile de finală.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici