Novak Djokovici l-a învins pe Milos Raonic şi s-a calificat în semifinale la Australian Open

Tenismanul sârb Novak Djokovici, cap de serie numărul unu, s-a calificat în semifinale la Australian Open, primul Grand Slam al anului, după ce l-a învins pe canadianul Milos Raonic, al optulea favorit, cu scorul de 7-6 (5), 6-4, 6-2.

115 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovici l-a învins pe Milos Raonic şi s-a calificat în semifinale la Australian Open

Novak Djokovici l-a învins pe Milos Raonic şi s-a calificat în semifinale la Australian Open (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Djokovici s-a impus în meciul cu Raonic după două ore de joc.

În semifinale, Djokovici, de patru ori câştigător al Australian Open, în 2008, 2011, 2012 şi 2013, îl va întâlni pe deţinătorul titlului, Stan Wawrinka, care s-a impus, tot miercuri, în meciul cu japonezul Kei Nishikori.

Jucătorul sârb, care nu a pierdut niciun set la actuala ediţie a turneului, va disputa a 25-a semifinală la un Grand Slam. În urmă cu un an, el a fost eliminat în sferturi de Wawrinka, cu scorul de 6-2, 4-6, 2-6, 6-3, 7-9, după un meci de patru ore.

În cealaltă semifinală vor evolua cehul Tomas Berdych, al şaptelea favorit al competiţiei, şi britanicul Andy Murray, cap de serie numărul 6.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici