Novak Djokovici s-a calificat pentru Turneul Campionilor

Tenismanul sârb Novak Djokovici, lider în clasamentul ATP, şi-a asigurat participarea la Turneul Campionilor, competiţie ce va avea loc la Londra, în perioada 15-22 noiembrie, după victoria de miercuri din meciul cu spaniolul Rafael Nadal, din sferturile de finală de la Roland Garros.

127 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovici s-a calificat pentru Turneul Campionilor

Novak Djokovici s-a calificat pentru Turneul Campionilor (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit L'Equipe, Djokovici a acumulat suficiente de multe puncte în clasamentul ATP Race to London pentru a fi sigur că va încheia sezonul între primii opt în această ierarhie.

Novak Djokovici a câştigat ediţiile din 2008, 2012, 2013 şi 2014 ale Turneului Campionilor şi dacă se va impune în acest an va deveni primul jucător care îşi adjudecă trofeul de patru ori consecutiv.

Djokovici s-a calificat în semifinalele turneului de la Roland Garros după ce l-a învins, miercuri, cu scorul de 7-5, 6-3, 6-1, pe spaniolul Rafael Nadal, locul 7 ATP. În semifinale, sportivul sârb îl va întâlni pe britanicul Andy Murray, locul 3 ATP.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici