Novak Djokovici se căsătoreşte miercuri, în Muntengeru, cu Jelena Ristici

Tenismanul sârb Novak Djokovici, numărul 1 mondial, a sosit, marţi, în Muntenegru, unde se va căsători, miercuri, cu Jelena Ristici, într-o ceremonie pe insula Sveti Stefan, informează AFP.

487 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovici se căsătoreşte miercuri, în Muntengeru, cu Jelena Ristici

Novak Djokovici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Djokovici a sosit în cursul serii la Tivat, oraş situat la 100 kilometri de capitala Podgorica. El era însoţit de Jelena şi avea un rucasc cu două rachete de tenis.

Familia tenismanului nu a oferit detalii despre ceremonie, un dispozitiv de securitate fiind desfăşurat în împrejurimile insulei, dar şi pe plaja Kraljicina, pentru a împiedica orice intrus.

Presa muntenegreană scrie că la ceremonie vor fi prezenţi Boris Becker, Marjan Vajda, Maria Şarapova, Andy Murray, Viktor Troicki, Nenad Zimonjic, Ana Ivanovic şi Jelena Jankovici.

Novak Djokovici şi Jelena Ristici urmează să devină părinţi pentru prima oară la finalul acestui an.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici