Număr record de spectatori la meciurile din week-end de la Timişoara şi Bucureşti

Meciurile Poli Ştiinţa Timişoara - UTA Arad şi Steaua - Unirea Urziceni, disputate în week-end, au înregistrat un record în privinţa spectatorilor, la cele două partide asistând 55.000 de spectatori, cifră ce le depăşeşte pe cele din 14 etape de campionat de pe toate stadioanele.

25 afișări
Imaginea articolului Număr record de spectatori la meciurile din week-end de la Timişoara şi Bucureşti

Număr record de spectatori la meciurile din week-end de la Timişoara şi Bucureşti (Imagine:Mediafax Foto)

În etapa a XXIII-a a Ligii I, şase meciuri s-au terminat la egalitate şi au fost acordate 54 de cartonaşe galbene, cu unul mai puţin decât în etapa a XXII-a, când s-a stabilit un record în acest sens.

De asemenea, la cele nouă partide de vineri, sâmbătă şi duminică au asistat 88.800 de spectatori, cifră apropiată de recordul de săptămâna trecută (91.000 de spectatori).

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici