Numirea lui Răzvan Lucescu ca selecţioner se va supune la vot în Comitetul Executiv

Directorul general Ioan Angelo Lupescu a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX că membrii Comitetului Executiv al FRF vor supune la vot în şedinţa de miercuri numirea antrenorului formaţiei FC Braşov, Răzvan Lucescu, în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României.

10 afișări
Imaginea articolului Numirea lui Răzvan Lucescu ca selecţioner se va supune la vot în Comitetul Executiv

Numirea lui Răzvan Lucescu ca selecţioner se va supune la vot în Comitetul Executiv (Imagine: Mediafax Foto)

"Propunerea mea pentru postul de selecţioner este Răzvan Lucescu. Comitetul Executiv va supune la vot mâine numirea lui în funcţia de selecţioner. După analizele pe care le-am făcut, eu consider că Răzvan Lucescu este o alegere bună pentru această funcţie", a spus Lupescu.

Oficialul FRF a explicat că a discutat cu Răzvan Lucescu o parte din condiţiile contractului cu FRF. "Eu am discutat cu el o parte din detaliile contractuale şi am ajuns la un acord. Dar negocierile vor continua după votul de mâine al Comitetului Executiv", a menţionat directorul general al FRF.

Întrebat dacă Răzvan Lucescu va ocupa şi funcţia de antrenor la FC Braşov până la finalul actualului sezon, Lupescu a răspuns: "Nu pot spune acum acest lucru. Vom da mai multe detalii mâine".

Comitetul Executiv al FRF a decis rezilierea contractului selecţionerului Victor Piţurcă după ce prima reprezentativă a pierdut aproape toate şansele de a se califica la Cupa Mondială din 2010. FRF îi va achita lui Piţurcă o clauză de reziliere de 300.000 de euro.

Însărcinat de Comitetul Executiv cu găsirea unui nou antrenor al echipei naţionale, Ioan Angelo Lupescu i-a mai propus până acum funcţia de selecţioner lui Mircea Lucescu, dar acesta a refuzat preferând să-şi prelungească cu doi ani contractul cu actuala sa echippă, Şahtior Doneţk.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici