O Globo: Neymar a semnat cu FC Barcelona

Brazilianul Neymar a semnat cu FC Barcelona săptămâna trecută, urmând să se alăture grupării catalane imediat după Cupa Confederaţiilor, anunţă cotidianul O Globo.

608 afișări
Imaginea articolului O Globo: Neymar a semnat cu FC Barcelona

O Globo: Neymar a semnat cu FC Barcelona (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Potrivit publicaţiei citate, partida cu Flamengo de duminica viitoare va fi ultima a lui Neymar la FC Santos.

Jurnaliştii brazilieni scriu că trimişii Barcelonei au ridicat oferta pentru Neymar de la 14 milioane de euro la 17,5 milioane de euro pentru cele 50 la sută din drepturile pe care FC Santos le are în cazul lui Neymar. "Voiam să rămână până în 2014, dar este greu. Fotbalul este o afacere", a spus Odilio Rodrigues, preşedintele de la FC Santos.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici