O înotătoare cunoscută a leşinat în apă, la Campionatele Mondiale

Anita Alvarez, vedetă în lotul american, a fost salvată de antrenoarea ei, după ce i-a venit rău la sfârşitul exerciţiului, a leşinat şi a rămas inconştientă pentru câteva secunde sub apă.

1768 afișări
Imaginea articolului O înotătoare cunoscută a leşinat în apă, la Campionatele Mondiale

O înotătoare cunoscută a leşinat în apă, la Campionatele Mondiale

Înotul sincron a trecut pe lângă o tragedie. În piscina Szechy, americanca Anita Alvarez, 25 de ani, a suferit o cădere, la finalul exerciţiului: a leşinat şi a stat câteva secunde sub apă, luând prin surprindere pe toată lumea.

Atunci, antrenoarea a fost cea care s-a scufundat, a salvat-o şi a purtat-o la suprafaţă. Abia atunci au intervenit cadrele medicale şi paramedicii. Transportată la infirmerie, Anita (sportivă participantă la Rio de Janeiro) a fost în afara oricărui pericol.

La scurt timp, tot pentru a-i linişti pe toată lumea despre starea ei, a revenit în lot, întâmpinată de îmbrăţişarea staff-ului şi de aplauzele tuturor sportivilor prezenţi în bazinul de antrenament.

Încă nu este clar ce a cauzat boala, poate fi un amestec de căldură (piscina este în aer liber) şi stres de concurs.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici