O jucătoare de tenis din Top 20 a anunţat că este însărcinată. Mesaje de la Cîrstea şi Buzărnescu

Belinda Bencic, 26 de ani şi locul 14 WTA, va deveni mămică, informaţia fiind furnizată chiar de sportivă, pe Instagram.

3851 afișări
Imaginea articolului O jucătoare de tenis din Top 20 a anunţat că este însărcinată. Mesaje de la Cîrstea şi Buzărnescu

O jucătoare de tenis din Top 20 a anunţat că este însărcinată. Mesaje de la Cîrstea şi Buzărnescu

Elveţianca va lua pauză din circutul profesionist, pentru a naşte. Bencic era în plină formă, fiind pe locul 14 mondial. După anunţul că va deveni mămică, Sorana Cîrstea şi Mihaela Buzărnescu au comentat ştirea, felicitând-o.

Belinda Bencic are o relaţie de mai mulţi ani cu preparatorul său fizic, slovacul Martin Hromkovic, fost fotbalist, cu 15 ani mai tânăr decât ea.

Belinda Bencic a devenit cunoscută publicului din România în momentul în care Simona Halep, aflată în vârf de carieră, a acceptat să facă echipă la dublu cu elveţianca, care era la început de carieră, la rugămintea Prinţului Sturdza. Se întâmpla la turneul pe zgură de la Stuttgart.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici