O motociclistă din România va concura la o cursă de măgari

Sportiva Andrea Goga va participa, la 3 aprilie, alături de alţi 24 de concurenţi, în satul Makrinitsa din nordul Greciei, la cea de-a treia ediţie a Red Bull Donkey Cross, o competiţie în care trebuie să meargă pe motocicletă 14 kilometri, iar următorii 5,3 kilometri îi va "alerga" pe un măgar.

6 afișări

Competiţia la care vor participa 25 de rideri din întreaga lume, dar şi 25 de măgari încăpăţânaţi va avea loc pe muntele Centaurus.

Cursa este împărţită în două, una de enduro şi alta de călărie a măgarilor.

Riderii de off-road trebuie să ia cursuri de "pilotarea a măgarilor" de la localnici pentru că la orice semn de violenţă asupra măgarului va duce la descalificarea acestuia din concurs.

Andrea Goga este membră a Vectra Racing şi are în palmares două locuri 1 la Campionatul Naţional de Enduro al României, clasa fete (2009 şi 2010), iar anul acesta va face echipă cu Sorina Sandu la cea de a opta ediţie a Red Bull Romaniacs.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici