O nouă înfrângere pentru Rapid în Liga Europa, scor 1-3 cu Hapoel Tel Aviv

Echipa Rapid Bucureşti a fost învinsă, miercuri, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-1 (3-1), de formaţia israeliană Hapoel Tel Aviv, într-un meci contând pentru grupa C a Ligii Europa, din care echipele PSV Eindhoven şi Legia Varşovia au obţinut deja calificarea în 16-imile competiţiei.

620 afișări
Imaginea articolului O nouă înfrângere pentru Rapid în Liga Europa, scor 1-3 cu Hapoel Tel Aviv

O nouă înfrângere pentru Rapid în Liga Europa, scor 1-3 cu Hapoel Tel Aviv

Golul echipei Rapid a fost reuşit de Deac '43, din penalti, în timp ce pentru Hapoel au punctat Igiebor '12, Tamuz '39 (penalti) şi Toama '45+1.

0-1: Igiebor înscrie după o pasă a lui Damari, care a profitat de o mare greşeală făcută de Ovidiu Burcă.

0-2: Arbitrul Zsolt Szabo acordă penalti după ce Burcă l-a tras de tricou pe Damari, iar Tamuz a transformat lovitura de la 11 metri în minutul 39.

1-2: Kende îl faultează pe Cassio în careu, iar penaltiul este transformat de Deac.

1-3: Damari îi pasează lui Toama, care înscrie de la 4-5 metri.

În minutul 67, Fransman îl faultează pe Deac în careu, iar portarul Apoula apără lovitura de la 11 metri executată tot de Ciprian Deac.

Rapid: Coman - Creţu, Marcus Antonio, Burcă (Oros '46), Bozovici - Grigorie (Sburlea '61), N.Grigore, Apostol - Roman, Cassio (Pancu '54), Deac. Antrenor: Răzvan Lucescu.

Hapoel: Apoula - Kende, Pecalka (Badier '27), Fransman, Shish - Damari, Yadin (Mahmmoud '34), Abutbul, Toama - Tamuz (Lala '81), Igiebor. Antrenor: Dror Kashtan.

Cartonaşe galbene: Yadin '18, Shish '34, Fransman '67, Damari '70

Partida a fost arbitrată de o brigadă din Ungaria, condusă la centru de Zsolt Szabo, ajutat la cele două linii de Robert Kispal şi Zsolt Varga, arbitru de rezervă fiind Peter Solymosi. Arbitrii suplimentari au fost desemnaţi Roland Veizer şi Adam Farkas.

După penaltiul provocat de Burcă, acesta a fost huiduit şi fluierat de suporterii rapidişti. Fanii i-au întâmpinat pe jucătorii rapidişti cu huiduieli la intrarea pe teren, după pauză.

Galeria Rapidului nu a mai încurajat echipa în repriza a doua, iar în ultimele zece minute ale partidei i-a ironizat pe jucători scandând "Ole" la fiecare pasă reuşită. De asemenea, fanii au scandat ironic "Ole, ole, mulţumim Rapidule" şi i-au huiduit şi fluierat pe jucătorii rapidişti, aşa cum s-a întâmplat şi la finalul meciului.

La meciul disputat pe Arena Naţională au asistat aproximativ 6.500 de spectatori.

În următoarea etapă, ultima din Grupa C a Ligii Europa, Rapid va întâlni în deplasare formaţia olandeză PSV Eindhoven.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici