O nouă problemă la Soci: Lipsa pernelor în Satul Olimpic

Autorităţile ruse au rămas fără perne pentru sportivii olimpici, aşa că voluntarii prezenţi la Soci au fost informaţi că pernele lor vor fi transferate în Satul Olimpic, susţine site-ul vocativ.com, citându-l pe unul dintre voluntari.

493 afișări
Imaginea articolului O nouă problemă la Soci: Lipsa pernelor în Satul Olimpic

O nouă problemă la Soci: Lipsa pernelor în Satul Olimpic (Imagine: Hepta)

Deşi Rusia ar fi cheltuit 51 de miliarde de dolari pe cele mai scumpe Jocuri Olimpice organizate vreodată, a neglijat câteva detalii cheie. Astfel, s-a constatat că nu ajung pernele pentru sportivii din Satul Olimpic, susţine Luiza Baibakova, voluntar la Jocurile Olimpice.

Ea a publicat o fotografie pe Instagram, cu o notă de informare care îi anunţa pe voluntari că "din cauza penuriei extreme de perne pentru sportivii care au ajuns în mod neaşteptat în Satul Olimpic în munţi, se va face un transfer de perne din toate apartamentele către depozit la 2 februarie". "Vă rugăm să fiţi înţelegători. Trebuie să ajutăm sportivii să iasă din acest impas", adaugă nota, aşa cum a fost tradusă de Baibakova.

Fie sportivii au ajuns mai devreme, fie organizatorii nu au ştiut când vor sosi aceştia. Indiferent de situaţie însă, se pare că voluntarii şi personalul vor renunţa la perne în favoarea sportivilor.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici