„O pereche spectaculoasă”. Val de reacţii după anunţul că Darren Cahill revine în echipa Simonei Halep/ Un renumit antrenor, încântat de veste

Simona Halep (28 de ani) a anunţat că australianul Darren Cahill se va alătura din nou echipei sale începând din 2020.

3150 afișări
Imaginea articolului „O pereche spectaculoasă”. Val de reacţii după anunţul că Darren Cahill revine în echipa Simonei Halep/ Un renumit antrenor, încântat de veste

Xavier Bartumeu, antrenor de tenis: Există o pereche spectaculoasă în tenis, Halep-Cahill

Vestea a stârnit o multitudine de reacţii din lumea tenisului, iar ultimul care şi-a spus părerea legat de acest subiect a fost Xavier Budo Bartumeu, fostul antrenor al Carlei Suarez, care vede cu ochi buni această mutare.

Colaborarea dintre Simona Halep şi Darren Cahill s-a încheiat la începutul lui noiembrie 2018, iar acum cei doi vor lucra din nou împreună. Românca a anunţat revenirea australianului în staff prin intermediul unui mesaj postat pe Instagram. Bartumeu a caracterizat perechea Halep - Cahill drept una spectaculoasă.

"Relaţia jucător-antrenor este una simplă în circuit, dar există şi o pereche spectaculoasă atât pe teren cât şi în afara lui: Simona Halep şi Darren Cahill, care vor lucra din nou împreună! O veste grozavă cu siguranţă pentru aceste două persoane", a scris Bartumeu pe Twitter.

Darren Cahill a condus-o pe Simona Halep spre câştigarea primului ei trofeu de Mare Şlem din carieră, Roland Garros 2018. De atunci, fostul lider mondial a mai câştigat unul: Wimbledon 2019, după o finală de vis contra Serenei Williams. Alături de australian, Simona a mai câştigat şi alte turnee majore: Indian Wells (2015), Madrid, Bucureşti, Montreal (2016), Madrid (2017), Shenzhen şi Montreal (2018).

 

Taguri:
tenis,
halep,
cahill

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici