Obiectiv ratat de Messi: Paris Saint Germain eliminată din Cupa Franţei

Paris Saint Germain continuă perioada slabă de formă cu care a început anul, de data aceasta fiind eliminată miercuri seara din Cupa Franţei de rivala Olympique de Marseille, în faza optimilor de finală.

362 afișări
Imaginea articolului Obiectiv ratat de Messi: Paris Saint Germain eliminată din Cupa Franţei

Paris Saint Germain eliminată din Cupa Franţei de Olympique de Marseille

Marseille, care a învins PSG doar de două ori de când echipa din capitală a fost preluată de Qatar Sport Investment (QSI) în 2011, a ajuns în sferturile de finală datorită unui penalty transformat de Alexis Sanchez şi a unui şut puternic din marginea careului al lui Ruslan Malinovski, după ce Sergio Ramos egalase la finalul primei reprize.

PSG a pierdut deja de trei ori în 2023, iar înfrângerea din Cupă vine cu mai puţin de o săptămână înainte de întâlnirea cu Bayern Munchen din prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Campionilor.

Fără Kylian Mbappe, accidentat, care va lipsi şi el de la meciul cu Bayern, dar cu Messi şi Neymar titulari, PSG s-a luptat în gol şi, potrivit căpitanului Marquinhos, va trebui acum să „închidă gura şi să muncească”, pentru a-şi reveni.

„Au presat sus şi nu am reuşit să spargem liniile. Ne doare pentru că a fost un meci de Cupă împotriva marelui nostru rival”, a adăugat Marquinhos.

Antrenorul lui Marseille, croatul Igor Tudor, s-a bucurat de victorie. „Băieţi extraordinari, sunt campioni. Este minunat pentru club”, a spus el.

Ramos a marcat al doilea său gol din meci în timpul suplimentar de joc, însă reuşita ce putea duce meciul în prelungiri a fost anulatăpe motiv de ofsaid, într-un final de meciuri în care Marseille s-a apărat comasat.

În aceaşi fază a competiţiei, Olympique Lyon a eliminat-o pe Lille cu 4-2 la penalty-uri, după un 2-2, iar AJ Auxerre a fost învinsă acasă cu 3-2 de Rodez, echipă din Ligue 2.

Tragerea la sorţi a sferturilor de finală va avea loc joi.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici