Obiectivul lui Lucescu: Calificarea la CE 2012

Preşedintele FRF, Mircea Sandu, a declarat, miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că obiectivul noului selecţioner al echipei naţionale este calificarea la Campionatul European din 2012, din Polonia şi Ucraina.

20 afișări
Imaginea articolului Obiectivul lui Lucescu: Calificarea la CE 2012

Obiectivul lui Lucescu: Calificarea la CE 2012 (Imagine: Mediafax Foto)

"Acum o lună s-a plecat din partea federaţiei pentru încetarea raporturilor de muncă cu Victor Piţurcă. Astăzi, Ionuţ Lupescu l-a propus pe Răzvan Lucescu, iar în unanimitate, Comitetul Executiv a fost de acord cu numirea lui în funcţia de selecţioner al echipei naţionale. Detalii despre contract vor fi puse la dispoziţie de către cei doi mâine în cadrul unei conferinţe de presă, în mod transparent, inclusiv sumele, colectivul cu care Răzvan Lucescu va lucra şi obiectivele. Lui Răzvan Lucescu i s-a fixat un obiectiv clar, calificarea primei reprezentative la Camipnatul European din 2012", a declarat Mircea Sandu.

Antrenorul formaţiei FC Braşov, Răzvan Lucescu, a fost numit, miercuri, în funcţia de selecţioner al echipei naţionale a României, după ce membrii Comitetului Executiv al Federaţiei Române de Fotbal au validat propunerea făcută de directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu.

Răzvan Lucescu îl va înlocui la conducerea tehnică a echipei naţionale pe Victor Piţurcă. FRF a decis să-i propună lui Piţurcă rezilierea contractului de selecţioner după ce echipa naţională a ratat aproape toate şansele de calificare la Cupa Mondială din 2010.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici