Octavian Bellu, numit secretar de stat la MTS

Fostul preşedinte al Agenţiei Naţionale pentru Sport Octavian Bellu a fost numit în funcţia de secretar de stat în Ministerul Tineretului şi Sportului (MTS), prin decizie a premierului Emil Boc.

70 afișări
Imaginea articolului Octavian Bellu, numit secretar de stat la MTS

Octavian Bellu, numit secretar de stat la MTS (Imagine: Mediafax Foto)

El va fi secretar de stat în probleme de sport.

"Am fost într-o şedinţă prelungită şi în urmă cu puţin timp am primit numirea oficială. Îmi doresc mult şi sper că voi reuşi să duc mai departe proiectele care sunt deja în derulare şi voi putea contribui la buna funcţionare a noului MTS. Noul minister doar pare că este ce a fost în 2003, dar este o structură diferită şi mult mai complexă şi va fi mult de lucru. Dacă aş putea, primul lucru pe care mi-ţi dori să-l fac şi cel mai imporatnt, este îndeplinuirea pasului procedural obişnuit care să permită federaţiilor să beneficieze de finanţările necesare pentru anul 2009", a afirmat Bellu.

Ministerul Tineretului şi Sportului include două posturi de secretari de stat şi unul de subsecretar de stat.

Unul dintre posturile de secretar de stat, în problem de tineret, a fost ocupat, marţi, de Răzvan Bobeanu, secretar general al tineretului social-democrat.

Citeşte şi:

Răzvan Bobeanu, numit secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici