Octavian Morariu a fost reales preşedinte al Federaţiei Europene de Rugby

  • Octavian Morariu, membru al Comitetului Internaţional Olimpic, a câştigat preşedinţia Federaţiei Europene de Rugby, în faţa rusului Kirill Yashenkov.
  • Morariu a primit 51 de voturi, reprezentând 80,95% din totalul celor care au votat.
  • Rusul a obţinut 12 voturi (19,05%).
139 afișări
Imaginea articolului Octavian Morariu a fost reales preşedinte al Federaţiei Europene de Rugby

Vineri şi sâmbătă se desfăşoară prin videoconferinţă Reuniunea Generală a Rugby Europe (Federaţia Europeană de Rugby) în cadrul căreia se aleg noul preşedinte şi Comitetul director pentru următorii 4 ani.

Morariu a obţinut al treilea mandat consecutiv în fruntea Rugby Europe.

“Ma bucur că programul meu #RugbyforAll i-a convins pe majoritatea membrilor Rugby Europe. Priorităţile noastre ramân în continuare apărarea şi promovarea valorilor rugbyului, promovarea unui rugby pentru toate ţările, pentru toţi jucatorii, femei, bărbaţi, tineri, şi desigur în toate formatele (XV, X, VII, beach rugby, snow rugby, non-contact). Avem o serie de proiecte votate de Adunarea Generală care vor duce Rugby Europe mai departe, la nivelul următor”, a declarat Octavian Morariu.

Acesta conduce Rugby Europe din 2013.

O altă alegere interesantă este cea a lui Vincent Taupin pe postul de director neexecutiv independent (INED), cu calitate de membru al consiliului de administraţie al organului de conducere european.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici