Ofertă de 15 milioane de euro pentru Chivu (presă)

Agenţia italiană Sports a scris, miercuri, că oficialii clubului FC Barcelona pregătesc o ofertă de 15 milioane de euro pentru a-l achiziţiona în această vară pe fundaşul echipei Internazionale Milano şi al reprezentativei României, Cristian Chivu.

20 afișări
Imaginea articolului Ofertă de 15 milioane de euro pentru Chivu (presă)

Ofertă de 15 milioane de euro pentru Chivu (Imagine: Mediafax Foto)

Sursa citată notează că această afacere s-ar putea materializa doar în cazul în care antrenorul Roberto Mancini ar părăsi banca tehnică a formaţiei italiene. "Dacă Mancici rămâne la Inter, nici Chivu nu va pleca. Dacă, însă, Mancini nu va mai fi antrenorul Interului, Chivu ar putea fi cedat", notează Sports.

Presa spaniolă a anunţat că viitorul antrenor al Barcelonei, Josep Guardiola, a întocmit o listă cu jucătorii pe care îi doreşte la gruparea catalană, internaţionalul român fiind una dintre priorităţi, mai ales că argentinianul Gabriel Milito s-a accidentat şi va sta departe de gazon aproximativ nouă luni.

Chivu a mai fost dorit de FC Barcelona şi în perioada în care evolua la AS Roma, formaţie de la care a fost transferat de Inter Milano.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici