Ofertă de 27 de milioane de lire sterline, din China, pentru Wayne Rooney - VIDEO

Echipa chineză Shanghai Shenhua va înainta, în această vară, o ofertă pentru achiziţionarea atacantului englez Wayne Rooney (30 de ani), a informat, vineri, site-ul foxsports.com.

222 afișări
Imaginea articolului Ofertă de 27 de milioane de lire sterline, din China, pentru Wayne Rooney - VIDEO

Ofertă de 27 de milioane de lire sterline, din China, pentru Wayne Rooney

Formaţia chineză îi va oferi lui Manchester United o sumă de 27 de milioane de lire sterline pentru achiziţionarea lui Wayne Rooney. Shanghai Shenhua, unde au mai jucat Didier Drogba şi Nicolas Anelka, i-a pregătit lui Rooney un contract de 500.000 de lire sterline pe săptămână, timp de doi ani.

Conform jurnaliştilor de la Mirror, conducerea clubului Manchester United va reduce salariile jucătorilor, cu 25 la sută, în cazul în care echipa, aflată pe locul cinci în Premier League, nu se va califica în Liga Campionilor.

Rooney a marcat 244 de goluri pentru Manchester United, unde a ajuns, în 2004, de la Everton.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici