Ofertă de 36 de milioane de euro pentru Zidane

Gruparea Los Angeles Galaxy, la care evoluează David Beckham, i-a oferit francezului Zinedine Zidane suma de 36 de milioane de euro, pentru a reveni un sezon în activitatea fotbalistică, informează cotidianul AS.

1 afișare
Imaginea articolului Ofertă de 36 de milioane de euro pentru Zidane

Ofertă de 36 de milioane de euro pentru Zidane

Potrivit presei internaţionale, Simon Fuller, impresarul care l-a dus pe Beckham la Los Angeles, i-ar fi oferit lui Zidane această sumă, după ce, în luna aprilie, oficialii grupării americane au mai încercat să-l aducă pe fostul fotbalist de la Real Madrid. "Este un mare jucător şi ne-ar încânta să fie la noi în echipă. Vom vedea ce se va întâmpla. Ne putem gândi că aşteaptă o nouă oportunitate şi ar fi minunat să-i avem în aceeaşi echipă pe Beckham şi Zidane", a declarat preşedintele grupării LA Galaxy, Alexi Lalas.

De asemenea, un alt vis al americanilor, dar al celor de la New York Red Bulls, este aducerea în SUA a fotbalistului formaţiei AC Milan, Ronaldo.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici