Ofertă de la Chelsea pentru Falcao: Torres plus 15 milioane de euro

Clubul englez Chelsea a oferit pentru transferul atacantului columbian Radamel Falcao de la Atletico Madrid suma de 15 milioane de euro plus fostul jucător al madrilenilor Fernando Torres, informează As, care citează postul Telemadrid.

249 afișări
Imaginea articolului Ofertă de la Chelsea pentru Falcao: Torres plus 15 milioane de euro

Ofertă de la Chelsea pentru Falcao: Torres plus 15 milioane de euro (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

Falcao, 26 de ani, s-a remarcat în acest sezon prin cele 24 de goluri marcate în Primera Division, cu care a ocupat locul trei în clasamentul golgheterilor, după Lionel Messi (FC Barcelona - 50) şi Cristiano Ronaldo (Real Madrid - 46), şi prin cele 12 reuşite din Liga Europa, cu care a devenit golghetrul competiţiei, două dintre acestea fiind realizate în finala de la Bucureşti, cu Athletic Bilbao, scor 3-0.

Atletico Madrid l-a cumpărat pe Falcao vara trecută, când a plătit 40 de milioane de euro clubului FC Porto.

Fernando Torres, 28 de ani, a fost transferat de la Atletico Madrid la Liverpool în iulie 2007, pentru 21 de milioane de lire sterline (circa 25 de milioane de euro).

În 31 ianuarie 2011, atacantul internaţional spaniol a trecut de la cormorani la Chelsea pentru 50 de milioane de lire sterline (58 de milioane de euro) - al şaselea transfer din istoria fotbalului ca sumă - însă El Nino nu a avut evoluţii strălucite la gruparea londoneză.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici