Ofertă record pentru Franck Ribery

Gruparea Manchester United a făcut o ofertă de 70 de milioane de euro clubului Bayern Munchen pentru a-şi asigura serviciile mijlocaşului francez Franck Ribery, a anunţat, marţi, cotidianul britanic The Guardian.

20 afișări
Imaginea articolului Ofertă record pentru Franck Ribery

Ofertă record pentru Franck Ribery

Sursa citată menţionează că Franck Ribery este dorit pentru a compensa eventuala plecare a atacantului portughez Cristiano Ronaldo la Real Madrid.

După ce mult timp oficialii grupării germane au exclus o eventuală despărţire de Franck Ribery, cei de la Bayern Munchen au evocat pentru prima dată, la sfârşitul săptămânii trecute, posibilitatea ca mijlocaşul francez în vârstă de 26 de ani să fie transferat la o altă echipă.

Franck Ribery joacă la Bayern Munchen din iulie 2007.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici