Oficial: Dinamo l-a prezentat pe Romario Kortzorg

Romario Kortzorg (26 de ani), fostul mijlocaş de la ASA Tg. Mureş, a fost prezentat oficial la Dinamo Bucureşti.

343 afișări
Imaginea articolului Oficial: Dinamo l-a prezentat pe Romario Kortzorg

Oficial: Dinamo l-a prezentat pe Romario Kortzorg (Imagine: fcdinamo.ro)

Mutarea a fost anunţată prin intermediul site-ului oficial al clubului din Ştefan cel Mare. Născut la Rotterdam, olandezul şi-a început cariera de fotbalist la clubul Ridderkerk şi a mai evoluat pentru Dijkse Boys, Apeldoorn şi Dordrecht (Olanda), Botev Plovdiv (Bulgaria) şi Erzgebirge Aue (Germania).

“Sunt fericit că am oportunitatea de a juca la Dinamo. Voi da totul pe teren în fiecare minut în care antrenorul va conta pe mine. Voi lupta pentru echipă şi pentru suporteri. Sper să câştig din nou un trofeu în România”, a declarat Romario Kortzorg pentru fcdinamo.ro.

La ASA Târgu Mureş, Kortzorg a acumulat 18 partide, un gol şi trei pase decisive în acest sezon. În palmaresul său, mijlocaşul olandez şi-a trecut şi un trofeu, Supercupa României 2015/2016. În cupele europene, Kortzorg a strâns 7 partide şi un gol, în tricoul lui Botev Plovdiv.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici