Oficial: Fotbalistul Ianis Hagi va evolua la Fiorentina şi va fi coleg cu portarul Ciprian Tătăruşanu

Clubul italian Fiorentina a reuşit să-l transfere pe Ianis Hagi de la Viitorul, care a semnat cu gruparea toscană la vârsta de doar 17 ani şi va fi coleg cu portarul Ciprian Tătăruşanu, anunţă site-ul oficial al formaţiei care a terminat sezonul trecut pe locul 5 în Serie A.

4870 afișări
Imaginea articolului Oficial: Fotbalistul Ianis Hagi va evolua la Fiorentina şi va fi coleg cu portarul Ciprian Tătăruşanu

Oficial: Fotbalistul Ianis Hagi va evolua la Fiorentina (Imagine: Octav Ganea / Mediafax Foto)

La doar 17 ani, Ianis Hagi a semnat cel mai important contract din carieră. Fiorentina a anunţat pe site-ul oficial că a reuşit să-l transfere definitiv pe fiul lui Gheorghe Hagi. Discuţiile au apărut încă din vara trecută, însă până acum nu a fost făcut niciun anunţ oficial.

Nu există detalii financiare despre această mutare, însă în vara trecută s-a vorbit despre un milion de euro. Ianis Hagi urmează să se prezinte în cantonamentul Fiorentinei.

Ianis Hagi a debutat în Liga 1 pe 5 decembrie 2014, pe când avea doar 16 ani, într-un meci Viitorul - FC Botoşani. Tânărul mijlocaş a fost introdus atunci pe finalul partidei. Pe 29 mai 2015 a venit şi primul gol, tot într-un meci cu FC Botoşani, terminat 4-4. A avut pentru Viitorul un total de 39 de apariţii, patru goluri şi două assist-uri.

Pe site-ul transfermarkt.com, Ianis Hagi este cotat la 750.000 de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici