OFICIAL: Frank De Boer, noul antrenor al lui Inter Milano

Frank De Boer este noul antrenor al celor de la Inter Milano. Clubul italian a anunţat prin intermediul site-ului oficial că a ajuns la un acord cu antrenorul olandez.

389 afișări
Imaginea articolului OFICIAL: Frank De Boer, noul antrenor al lui Inter Milano

OFICIAL: Frank De Boer, noul antrenor al lui Inter Milano

"FC Internazionale Milano are plăcerea să vă anunţe că Frank De Boer este noul antrenor al echipei. De Boer va fi prezentat oficial în cursul zilei de astăzi în cadrul unei conferinţe de presă ce va avea loc la ora 14:00. De Boer a semnat un contract pe trei sezoane, iar în această după-amiază va conduce primul antrenament", se arată în comunicatul celor de la Inter.

De Boer, în vârstă de 46 de ani, şi-a început cariera ca antrenor la grupele de copii şi juniori ale clubului Ajax, a fost apoi secund la naţionala Olandei, iar în perioada 2010-2016 a fost antrenor principal la Ajax.

Venirea lui De Boer ar putea fi o veste bună şi pentru românul Cristi Chivu. Gazzetta dello Sport informa ieri că fostul fundaş al lui Inter va face parte din staff-ul lui De Boer atunci când acesta va fi numit pe banca grupării italiene.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici