RIO 2016: Novak Djokovic a fost eliminat şi în proba de dublu la Jocurile Olimpice

Jucătorii sârbi de tenis Novak Djokovic şi Nenad Zimonjic au fost învinşi, scor 4-6, 4-6, de perechea din Brazilia, Marcelo Melo/Bruno Soares, în optimile de finală ale competiţiei de dublu, după ce, luni, liderul clasamentului mondial a fost eliminat şi din proba individuală a Jocurilor Olimpice.

1485 afișări
Imaginea articolului RIO 2016: Novak Djokovic a fost eliminat şi în proba de dublu la Jocurile Olimpice

RIO 2016: Novak Djokovic a fost eliminat şi în proba de dublu la Jocurile Olimpice (Imagine: Hepta/ Mediafax Foto)

Djokovic şi conaţionalul său au fost învinşi într-o oră şi 14 minute. În primul set, cei doi sportivi din Serbia şi-au pierdut serviciul o singură dată, suficient însă pentru Marcelo Melo şi Bruno Soares să se impună cu 6-4.

Brazilienilor le-a revenit cu acelaşi scor şi actul secund, astfel că s-au calificat în sferturi, unde îi vor întâlni pe cei doi jucători din România aflaţi pe tabloul de dublu, Horia Tecău şi Florin Mergea.

Catalogat înainte de startul competiţiei drept favoritul numărul 1 al întrecerii de tenis, Novak Djokovic părăseşte Jocurile Olimpice fără nicio medalie obţinută. La simplu, a pierdut, luni, scor 6-7 (4), 6-7 (2), în faţa argentinianului Juan Martin Del Potro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici