Fundaşul spaniol Coke a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate în primul meci la Schalke

Fotbalistul spaniol Jorge Andujar Moreno, cunoscut ca şi Coke, transferat de Schalke 04 de la FC Sevilla în această vară, a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate şi va fi indisponibil până în luna februarie a anului 2017, conform directorului sportiv al nemţilor, Christian Heidel.

130 afișări
Imaginea articolului Fundaşul spaniol Coke a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate în primul meci la Schalke

Fundaşul spaniol Coke a suferit o ruptură a ligamentelor încrucişate în primul meci la Schalke

Fundaşul spaniol s-a accidentat, săptămâna trecută, chiar în meciul său de debut la Schalke 04, iar următoarele şase luni şi le va petrece în afara gazonului.

"Accidentarea este gravă, dar sperăm să fie refăcut mai devreme decât luna februarie, aşa cum se preconizează", a spus Christian Heidel, conform site-ului Football Espana.

Apărătorul de 29 de ani va fi supus unei intervenţii chirurgicale, însă data nu a fost făcută publică. Născut la Madrid, Coke şi-a început cariera de profesionist la Rayo Vallecano, echipă cu care a promovat, mai întâi în liga a doua spaniolă, în 2008, apoi în prima ligă, în 2011, pentru ca mai apoi să se transfere la FC Sevilla.

Sezonul trecut, fundaşul dreapta a evoluat în 42 de partide în toate competiţiile, timp în care a marcat cinci goluri şi a oferit trei pase decisive.

Pe 3 august, oficialii clubului german au anunţat, pe site-ul echipei, transferul lui Coke de la FC Sevilla, în schimbul căruia au plătit cinci milioane de euro.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici