RIO 2016: Andreea Mitu, eliminată în primul tur al competiţiei de tenis de la Jocurile Olimpice

Andreea Mitu, aflată pe locul 194 WTA, a fost învinsă, luni, în primul tur al turneului de tenis de la Jocurile Olimpice, scor 2-6, 2-6, de Garbine Muguruza, ocupanta locului 4 în clasamentul mondial.

384 afișări
Imaginea articolului RIO 2016: Andreea Mitu, eliminată în primul tur al competiţiei de tenis de la Jocurile Olimpice

RIO 2016: Andreea Mitu, eliminată în primul tur al competiţiei de tenis de la Jocurile Olimpice (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

Andreea Mitu, în vârstă de 25 de ani, a început bine confruntarea cu sportiva din Spania, care a durat o oră şi 13 minute, şi a condus cu 2-0, după ce a câştigat mai întâi pe propriul serviciu apoi pe cel al adversarei. Au fost însă şi singurele game-uri câştigate de Mitu în primul set, pe care l-a pierdut cu 2-6.

În cel de-al doilea act, Andreea Mitu şi-a pierdut serviciul de două ori, fără să reuşească niciun break, şi a cedat cu acelaşi scor: 2-6.

Mitu este cea de-a doua sportiva din România învinsă în primul tur al turneului de tenis de la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro, după Irina Begu. Aflată pe locul 31 WTA, Begu a pierdut în faţa unei sportive din Japonia, Nao Hibino (84 WTA), scor 4-6, 6-3, 3-6.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici