OFICIAL: Pandurii Târgu Jiu l-a transferat pe Lucian Sânmărtean

Clubul Pandurii Târgu Jiu a anunţat, luni, prin intermediul unui comunicat postat pe site-ul oficial, transferul fotbalistului Lucian Sânmărtean, în vârstă de 37 de ani, rămas liber de contract după despărţirea de formţia arabă Al-Ittihad.

640 afișări
Imaginea articolului OFICIAL: Pandurii Târgu Jiu l-a transferat pe Lucian Sânmărtean

OFICIAL: Pandurii Târgu Jiu l-a transferat pe Lucian Sânmărtean

Pandurii devine astfel a şaptea formaţie din cariera lui Sânmărtean, care a mai evoluat la Gloria Bistriţa, Panathinaikos (Grecia), Utrecht (Olanda), FC Vaslui, Steaua şi Al Ittihad (Arabia Saudită).

"Unul dintre cei mai experimentaţi mijlocaşi români, Lucian Sânmărtean, jucător cu peste 30 de meciuri la echipele naţionale de tineret şi seniori ale României, a fost convins de preşedintele clubului Pandurii să joace în acest sezon pentru echipa din Târgu Jiu. După ce a purtat negocieri în această seară cu preşedintele Narcis Răducasn, Lucian Sânmărtean a semnat un contract pentru un an de zile cu Pandurii, cu opţiune de prelungire pentru încă un an. Deşi era dorit de multe alte echipe din prima ligă, Sânmărtean va îmbrăca de mâine tricoul echipei Panduri", se arată într-un comunicat publicat pe site-ul oficial al Pandurilor.

Sezonul trecut, Lucian Sânmărtean a evoluat în 32 de partide pentru Al-Ittihad, timp în care a marcat 10 goluri şi a oferit nouă pase decisive în toate competiţiile. Mijlocaşul a făcut parte din lotul României la Campionatul European din Franţa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici