Oficialii clubului UTA Arad au depus două memorii după meciul cu Oţelul

Oficialii clubului UTA Arad au depus, luni, două memorii după meciul cu Oţelul Galaţi, din cadrul etapei a V-a a Ligii I, încheiat cu victoria echipei gălăţene, cu scorul de 2-1.

1 afișare
Imaginea articolului Oficialii clubului UTA Arad au depus două memorii după meciul cu Oţelul

Oficialii clubului UTA Arad au depus două memorii după meciul cu Oţelul

Primul memoriu îl vizează pe arbitrul de centru al partidei Marius Martiş, pe care îl acuză de judecarea greşită a două faze, precum şi injurii adresate jucătorilor. El este acuzat de lipsa de intervenţie la faza din minutul 25, când Radovanovici a suferit o ruptură de peroneu, de neacordarea unei lovituri de pedeapsă pentru UTA, în minutul 27, la intervenţia lui Nogo asupra lui Florin Dan, şi pentru injuriile aduse jucătorilor arădeni.

Conform declaraţiilor directorului de imagine al clubului UTA, Marius Mitran, memoriile au fost depuse atât la secretariatul Comisiei Centrale a Arbitrilor, cât şi la biroul directorului general al Federaţiei Române de Fotbal, Ionuţ Lupescu.

Al doilea memoriu a fost depus la Comisia de Disciplină şi îl vizează pe fundaşul camerunez al echipei Oţelul, Bertrand Ngapounou. În opinia oficialilor clubului UTA Arad, Ngapounou este vinovat pentru ruptura de peroneu suferită de Radovanovici şi cer suspendarea acestuia pentru toată perioada de refacere a atacantului arădean.

Branko Radovanovici a fost supus, luni, la Arad, unei investigaţii medicale. Chiar dacă diagnosticul de ruptură de peroneu la piciorul stâng a fost confirmat, el nu va fi operat. Medicii i-au recomandat să ţină piciorul imobilizat pentru o perioadă de şase săptămâni, urmând apoi o perioadă de refacere.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici