Oficialii EON şi Luxten susţin că nu au nicio vină

Reprezentanţii companiilor Luxten şi EON Iaşi au declarat, sâmbătă, că firmele pe care le reperzintă nu au nicio vină pentru nefuncţionarea instalaţiei de nocturnă a stadionului "Emil Alexandrescu" înaintea partidei Politehnica Iaşi - Farul Constanţa.

71 afișări
Imaginea articolului Oficialii EON şi Luxten susţin că nu au nicio vină

Oficialii EON şi Luxten susţin că nu au nicio vină (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Directorul de exploatare a EON Iaşi, Lucian Luca, a declarat cã instalaţiile companiei pe care o reprezintă au funcţionat normal, iar problema ar fi la stadion.

"Urmează să facem o analiză tehnică, să vedem unde au apărut problemele. Ambele surse de alimentare au căzut. A fost un defect de joasă tensiune. Din punct de vedere EON, instalaţiile noastre au funcţionat. Problemele au apărut din altă parte, de la stadion. Cele patru posturi de tensiune ale EON au funcţionat la parametri normali şi tensiune am avut tot timpul", a spus Luca.

Întrebat de ce niciun reprezentant al firmei nu a fost prezent la stadion înainte de producerea defecţiunilor, Luca a răspuns: "Noi nu avem stipulat nicăieri în contract că trebuie să fim prezenţi la fiecare meci al Politehnicii Iaşi. În momentul în care cei de la stadion ne-au semnalat defecţiunea, noi ne-am deplasat imediat. Pe viitor, probabil, vom fi aici dacă ni se va solicita".

La rândul său, directorul Luxten Iaşi, Hary Orenstein, a afirmat că problemele apărute nu au fost la instaţia de nocturnă: "În instalaţiile noastre nu au existat probleme. Nocturna a funcţionat cu jumătate de oră înainte de emci şi, dacă vreţi, îi dau drumul acum şi merge non stop trimp de 24 de ore. Noi nu am primit tensiune. Se va face o analiză foarte serioasă şi dacă au existat deficienţe, să se ia măsurile necesare pentru ca pe viitor asemenea incidente să nu mai aibă loc", a spus Orenstein.

Arbitrul Istavan Kovacs a decis ca partida dintre echipele Poli Iaşi şi Farul Constanţa, din etapa a V-a a Ligii I, să nu se dispute din cauza problemelor la instalaţia de nocturnă a stadionului "Emil Alexandrescu".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici