Ogăraru glumind: Ar trebui ca România să joace mai des cu Olanda

Fundaşul echipei Ajax Amsterdam, George Ogăraru, a declarat, în glumă, că ar trebui ca naţionala României să joace mai des împotriva Olandei, pentru ca el să aibă şansa de a fi convocat mai des printre "tricolori", informează site-ul oficial al grupării batave.

1 afișare
Imaginea articolului Ogăraru glumind: Ar trebui ca România să joace mai des cu Olanda

Ogăraru: Ar trebui ca România să joace mai des cu Olanda, ca să fiu convocat mai des

Ogăraru a fost convocat de selecţionerul Victor Piţurcă în lotul pentru meciurile pe care România le va disputa, la 13 şi 17 octombrie, cu Olanda, respectiv Luxemburg, în grupa G a preliminariilor Campionatului European din 2008. Pentru Ogăraru este a doua oară când este selecţionat, după ce singura sa prezenţă în naţionala României a fost la 24 martie 2005, tot într-un meci cu Olanda, din preliminariile CM-2006. Atunci România a fost învinsă, cu scorul de 2-0, iar Ogăraru a fost considerat printre principalii vinovaţi de acest eşec, ceea ce l-a scos din circuitul echipei naţionale. După ce s-a transferat la Ajax, în vara anului 2006, Ogăraru a mai fost inclus în câteva rânduri în lotul lărgit al naţionalei, însă Piţurcă a renunţat ulterior la el.

"Într-o dimineaţă am fost sunat şi întrebat dacă mă simt bine. Până acum singurul meci interţări în care am jucat a fost unul cu Olanda. Ar trebui ca România să joace mai des cu Olanda, ca să fiu convocat mai des", a glumit Ogăraru.

Ogăraru a vorbit şi despre informaţiile privind posibila plecare a antrenorului Henk Ten Cate de la Ajax la Chelsea. "Ca jucător nu trebuie să te laşi influenţat de asemenea zvonuri. Eu vreau să joc cât mai bine, indiferent de antrenor şi de sistemul de joc. Cea mai importantă calitate a unui jucător este puterea de adaptare", a subliniat Ogăraru, care a subliniat că este trist după ce Ajax a ratat calificarea în grupele Cupei UEFA, în faţa formaţiei Dinamo Zagreb.

George Ogăraru s-a transferat de la Steaua la Ajax înaintea sezonului 2006/2007, în care formaţia olandeză a ratat calificarea în grupele Ligii Campionilor, fiind nevoită să evolueze în Cupa UEFA. În acest sezon, formaţia la care este legitimat şi mijlocaşul Nicolae Mitea a ratat complet obiectivele trasate pe plan european: a fost eliminată în turul trei preliminar al Ligii Campionilor de Slavia Praga, echipă care este adversara Stelei în grupa H a competiţiei, şi din Cupa UEFA.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici